Thetis nipisti voiton First 31.7 doublehandedissa

First 31.7 -rankingin ainoa virallinen doublehanded -kilpailu purjehdittiin tänä vuonna osana HSK:n järjestämää Eke Challengea. Lähtöviivalla oli viiden DH-Firstin lisäksi kolme muuta ”tuplakätistä” ja yhdeksän LYS/IRC -venettä. Säpinän takasi se, että kaikki starttasivat samaan aikaan. 

Rata oli 28 mailin saaristoseikkailu Hoskilta Katajaluodon ja Isosaaren ympäri Sitinille, josta Harmajalle ja Rysäkarin kautta takaisin Hoskille. Sää oli täydellinen: aurinkoa ja tasaista keskituulta.

Firstien voittotaistelusta tuli tiukin mahdollinen Perttu Monthanin Thetiksen ja Petri Mustosen Lutra Lutran kesken Henri Matikan Mon Amien seuratessa aivan kannoilla. Maalissa eroa saatiin vain yksi sekunti viiden tunnin purjehduksen jälkeen Thetiksen eduksi. Talk about One Design magic!

Onnittelut kärkitriolle, kaikille osallistuneille ja järjestäjille!

Thetis sijoittui Eke Challengen DH-luokassa kolmanneksi Tom Finellin FinnFunin ja Kim Lindroosin Ipaneman jälkeen.

Tulokset, First 31.7 Doublehanded

  1. Thetis
  2. Lutra Lutra
  3. Mon Amie
  4. Watatait
  5. Belette

Lisätietoja


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.