Thetis Hangon Regatan voittoon

Kilpapurjehduksen keskikesän helmi eli Hangon Regatta purjehdittiin tänä vuonna varsin vaihtelevissa olosuhteissa. Mukana oli taas yli 200 venettä ja First 31.7 -fleetistä seitsemän venettä. Ilahduttavasti uutena veneenä mukana Teekkaripurjehtijoiden FirsTrip!

Perjantaina vanha maininki yhdistettynä reippaaseen tuuleen loihti harvemmin koetun ristiaallokon ja isot shiftit aiheuttivat myös kilpailujärjestäjälle päänvaivaa. Lauantaina tuuli kääntyi puhaltamaan maan päältä, joten tarjolla oli reilussa keskituulessa täydellinen purjehduspäivä. Sunnuntaina puolestaan tuulta odotettiin pitkään, mutta lopulta kilpailulautakunnan oli todettava, että lähtöjä ei ehdittäisi purjehtia ja kahden päivän tulokset jäivät voimaan.

Perttu Monthanin Thetis otti voiton niukasti ennen Markku Kotisalon Fun Firstiä.  Kolmanneksi purjehti Henri Matikan Mon Amie.

Onnittelut kärkitriolle, lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä järjestäjille!

Regattaa edelsi rankingin ulkopuolinen Helsinki-Hanko Doublehanded, jossa Thetis pokkasi myös kakkossijan Tom Finellin FinnFunin jälkeen. Toivottavasti ensi vuonna nähdään tässäkin kilpailussa paljon Hankoon matkaavia pikkupatonkeja.

Lisätietoja


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.