Kausi käyntiin WB-Sails Round the Buoysissa – Penelope nopein First 31.7

Firstien kausi käynnistyi HSK:n järjestämässä WB-Sails Round the Buoys -ratakilpailussa. Kilpailu purjehdittiin ORC-formaatissa kahdessa eri luokassa: Class A:ssa oli mukana 13 venettä kuten myös Class B:ssä – 10 firstin lisäksi ”Amiraali” Tom Finellin FinnFun, Juhani Railon Low sekä Markku Hentisen Vinca.

Sää oli aamusta pilvinen mutta päivän mittaan selkenevä, tuulen puhaltaessa 4-8 m/s enimmäkseen lounaasta – länsilounaasta. Tuuli shiftaili päivän mittaan voimakkaasti, mikä aiheutti järjestäjille ylimääräistä ohjelmaa. Toinen päivän kolmesta lähdöstä hylättiin, eli tuloksiin jäi kahden lähdön kokonaistilanne.

Firstien sisäisessä mittelössä Perttu Rönkön kipparoima Penelope oli kahdesti nopein ja ylsi koko Class B:n kolmanneksi. Firstien kesken Penelopen takana tasapisteisiin ylsi Perttu Monthanin Thetis ja Heikki Vesalaisen Uhuru.

Firstien keskinäiset kokonaistulokset luokka B:ssä:

  1. Penelope
  2. Thetis
  3. Uhuru
  4. Anastacia
  5. Fun First
  6. Mon Amie
  7. Sportiga Marie
  8. Watatait
  9. La Flaquita
  10. Belette

Lisätietoja

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.