Vuosikokouksen yhteenveto

Suomen First 31.7 purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin 9.12.2020 etänä Google Meetissä. Seuraavassa tiivis yhteenveto päätöksistä.

Vahvistettiin tilinpäätös vuodelle 2020 ja myönnettiin vastuuvapaus tili- ja vastuuvelvollisille.

Vahvistettiin vuoden 2021 talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus; varsinaiset jäsenet 50 euroa ja kannatusjäsenet 25 euroa vuodessa. Ohje jäsenmaksujen suorittamiseen täällä.

Valittiin Perttu Rönkkö hallituksen puheenjohtajaksi sekä Markku Penttinen, Markku Kotisalo ja Perttu Monthan hallituksen jäseniksi. Valittiin Harri Huhtamäki tilintarkastajaksi ja Heikki Vesalainen varatilintarkastajaksi.

Keskusteltiin vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta ml. ranking, First 31.7 miniranking, Twilight Racing sekä muut tapahtumat. Alustava kilpailukalenteri alla. Hallitus vahvistaa kilpailukalenterin helmi-maaliskuun aikana.

Alustava ranking-sarja 2021

31.5. WB Sails Round the Buoys Race
Espoo-Suursaari Race
9-11.7. Hangon Regatta
20.8. Helsinki Tallinna Race
4-5.9. First 31.7 SM/LM, HSK (vastavuoroisuusperiaatteella, alustavasti F18+Moth 18.-19.9.)
Gulf of Finland Race

First 31.7 doublehanded miniranking

Toukokuussa Helsinki Two Star
8.7. Route to Hanko
30.7-1.8. Round Bengtskär
Syyskuussa KoPu Doublehanded tai NJK Björkholmen-Blekholmen

Muut asiat

Keskusteltiin yhteishankinnoista. Erityisesti vantit olisi uusittava 10-20 vuoden välein.

Hyväksyttiin hallituksen ehdotus luokkasäännön muutoksesta koskien Genoa 1 purjeen maksimikokoa: Genoa 1 maksimikoko 140 % (maksimi LPG-mitta 4900 mm). Siirtymäaika siten, että ennen kesäkuuta 2021 hankituilla max 150 % Genoa 1 -purjeilla saa purjehtia OD-kisoissa jatkossakin. Uutta 140% maksimimittaa sovelletaan kesäkuun 2021 jälkeen hankittuihin purjeisiin.

Lisäksi päätettiin, että First 31.7 -yksityyppikilpailuihin hyväksytään pääsääntöisesti vain matalammalla LR-rikillä varustetut veneet. Korkeamman HR-rikin osalta hallitus tekee päätöksen kullekin kaudelle kevään järjestäytymiskokouksessaan tarkasteltuaan ensin edellisen kauden osallistujamääriä. Mikäli osallistujamäärät edellisen kauden ranking-kilpailuihin ovat olleet keskimäärin alle 15 venettä, annetaan HR-rikille oikeus kaikkiin alkavan kauden yksityyppikilpailuihin. Päätöksestä tiedotetaan jäsenille. HR-rikillä kilpailussa käytettävien purjeiden pinta-alojen tulee vastata LR-rikin purjeiden maksimipinta-aloja mahdollisimman hyvin. Mikäli isopurje ylittää maksimipinta-alan voidaan tätä kompensoida käyttämällä pienempää keulapurjetta.

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: