Vuosikokouksen yhteenveto

Suomen First 31.7 purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin 8.2.2020 Helsingissä Hotelli Radisson Blu Seasidessa. Seuraavassa tiivis yhteenveto päätöksistä:

 • Vahvistettiin tilinpäätös vuodelle 2019 ja myönnettiin vastuuvapaus tili- ja vastuuvelvollisille.
 • Vahvistettiin vuoden 2020 talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus; varsinaiset jäsenet 50 euroa ja kannatusjäsenet 25 euroa vuodessa. Ohje jäsenmaksujen suorittamiseen täällä – kannustettiin maksujen suorittamiseen ensi tilassa.
 • Valittiin Perttu Rönkkö hallituksen puheenjohtajaksi sekä Markku Penttinen, Kari Ståhlberg ja Perttu Monthan hallituksen jäseniksi. Hallituksen ulkopuolisiin tehtäviin valittiin Petteri Tarkio (Hanko/MC) ja Ilkka Kauhanen (SM/MC). Valittiin Harri Huhtamäki tilintarkastajaksi ja Petteri Tarkio varatilintarkastajaksi.
 • Keskusteltiin vuoden 2020 toimintasuunnitelmasta ml. ranking, First 31.7 miniranking, Twilight Racing, sekä muut kilpailut.
  • Alustava kilpailukalenteri alla. Hallitus vahvistaa kilpailukalenterin helmi-maaliskuun aikana.
  • Todettiin, että SM-kilpailut on päätapahtuma tulevalla kaudella.
  • Kannustettiin First 31.7 -purjehtijoita tutustumaan ja osallistumaan Avomeripurjehtijoiden Doublehanded Ranking -sarjan kilpailuihin sekä erityisesti HSK:lla 16.5. järjestettävään maksuttomaan DH-klinikkaan, jossa on mahdollisuus oppia kaksinpurjehduksen niksejä valmentajien johdolla (lisätietoja tuonnempana).
 • Muut asiat
  • Todettiin, että 2010 vuosikokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti First 31.7 – yksityyppikilpailuihin hyväksytään pääsääntöisesti vain matalammalla LR-rikillä varustetut veneet. Korkeammalla HR-rikillä varustetut veneet saavat kuitenkin kaudella 2020 osallistua yksityyppikilpailuihin edellyttäen, että HR-rikillä kilpailussa käytettävien purjeiden pinta-alat vastaavat LR-rikin purjeiden maksimipinta-aloja mahdollisimman hyvin. Mikäli isopurje ylittää maksimipinta-alan voidaan tätä kompensoida käyttämällä pienempää keulapurjetta.
  • Päätettiin, että pistelaskua muutetaan siten, että ranking-sarjaan kuuluvista kilpailuista DNC-tuloksella ei saa pisteitä ja DNS/DNF-tuloksella saa yhden pisteen. First 31.7 -minirankingin osalta lasketaan pisteet kahdesta parhaasta kilpailusta (2/3) sekä kolmannesta kilpailusta myönnetään aktiivisuuspiste (maksimimäärä siis 21 pistettä).

Alustava ranking-sarja 2020

Hallitus vahvistaa lopullisen kilpailukalenterin helmi-maaliskuussa.

 • 23.5. Helsinki Two Star
 • 31.5. WB Sails Round the Buoys Race
 • 5.6. Espoo-Suursaari Race
 • 3-5.7. Hangon Regatta
 • 14.8. Helsinki Tallinna Race
 • 22-23.8. First 31.7 SM, HSK
 • 12-13.9. Gulf of Finland Race, M

First 31.7 DH mini-ranking:

 • 23.5. Helsinki Two Star
 • 2.7. Route to Hanko
 • 19.9. Björkholmen-Blekholmen

Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.