Vuosikokouksen päätökset

Suomen First 31.7 purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin 9.2.2019 Helsingissä Hotelli Radisson Blu Plazassa. Seuraavassa tiivis yhteenveto päätöksistä:

 • Vahvistettiin tilinpäätös vuodelle 2018 ja myönnettiin vastuuvapaus tili- ja vastuuvelvollisille.
 • Vahvistettiin vuoden 2019 talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus (varsinaiset jäsenet 50 euroa ja kannatusjäsenet 25 euroa vuodessa).
 • Valittiin Perttu Rönkkö hallituksen puheenjohtajaksi sekä Markku Penttinen, Perttu Monthan ja Markku Kotisalo hallituksen jäseniksi. Hallituksen ulkopuolisiin tehtäviin valittiin Mikko Turunen (Hanko/MC), Markku Kotisalo (Hanko/juhlaillallinen), Petteri Tarkio (HTR/juhlabrunssi tai -illallinen). Valittiin Ville Virtala tilintarkastajaksi ja Jani Stenius varatilintarkastajaksi.
 • Keskusteltiin vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ml. luokkamestaruus, ranking, iltaranking / Twilight Racing sekä muut kilpailut. Alustava kilpailukalenteri alla. Hallitus vahvistaa kilpailukalenterin helmi-maaliskuussa, jolloin kalenteri julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla. Todettiin, että mikäli mahdollista, ranking-sarja olisi hyvä aloittaa jo toukokuussa. Kannustettiin purjehtijoita osallistumaan innolla myös uuteen Doublehanded -kilpapurjehdussarjaan.
 • Todettiin, että 2010 vuosikokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti First 31.7 – yksityyppikilpailuihin hyväksytään pääsääntöisesti vain matalammalla LR-rikillä varustetut veneet. Korkeammalla HR-rikillä varustetut veneet saavat kuitenkin kaudella 2019 osallistua yksityyppikilpailuihin edellyttäen, että HR-rikillä kilpailussa käytettävien purjeiden pinta-alat vastaavat LR-rikin purjeiden maksimipinta-aloja mahdollisimman hyvin. Mikäli isopurje ylittää maksimipinta-alan voidaan tätä kompensoida käyttämällä pienempää keulapurjetta.

Alustava ranking-sarja 2019

Hallitus vahvistaa lopullisen kilpailukalenterin helmi-maaliskuussa.

Kesäkuu:

 • 2.6. su Wb-Sails Round the Buoys Race
 • 7.-9.6. pe-la Suursaari Race
 • 14.-16.6. pe-la Avomeri SM, Baltic Offshore Week, Helsinki (paikka vahvistuu)

Heinäkuu:

 • 5.-7.7. pe-su Hangon Regatta

Elokuu:

 • 16.-17.8. pe-la Helsinki-Tallinna Race
 • 31.8. la Henry Lloyd Race, First 31.7 Two Star Challenge (osallistutaan Double Handed -luokkaan)

Syyskuu:

 • 14.-15.9. la-su First 31.7 luokkamestaruus, Gulf of Finland Race

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.