Lutra Lutra, Thetis ja Uhuru Hangon Regatan kärkitrio

Keskikesän helmi, Hangon Regatta kokosi ennätysmäärän osallistujia 2000-luvulla, yli 210 venettä kokoontui kilpailemaan ja nauttimaan purjehduksesta heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Myös pikkufirstit olivat ennätyssuurella joukolla mukana, peräti kymmenen 31.7:n voimin.

Sää oli läpi tapahtuman mitä parhain: enimmäkseen reippaat tuulet ja aurinkoinen sää tarjosi upeat olosuhteet kaikille rata-alueille. Radalla D kilpailivat Firstit yhdessä klassikoiden (6mR, 8mR, A) sekä H-, SM40- ja J80-veneiden kanssa.

Perjantain ykköstilat menivät vahvalla esityksellä Petri Mustosen Lutra Lutralle. Toiset ja kolmannet sijat vuoron perään Perttu Monthanin kipparoimalle Thetikselle ja Heikki Vesalaisen Uhurulle.

Lauantaina lähtövoitot otti Markku Kotisalon Fun First ja jälleen Lutra Lutra. Lutra otti myös päivän ensimmäisen lähdön kakkossijan ennen Thetistä. Päivän toisen lähdön kolmossija meni Fun Firstille.

Sunnuntaina Uhuru otti päivän lähdön ensimmäisen voiton ennen Thetistä ja Lutra Lutraa. Viimeisen lähdön voiton vei Markku Mantereen Watatait ennen Henri Matikan Mon Amieta ja Uhurua.

Koko regatan voitto vakuuttavalla sarjalla siis Lutra Lutralle, toinen sija Thetikselle ja kolmas Uhurulle. Onnittelut vielä kärkitriolle ja lämpimät kiitokset kaikille osallistujille ja tiimejä kannustaneille! Järjestäjille kiitos ja kumarrus upeasta tapahtumasta!

Lisätietoja


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.