Penelope, Fun First ja Uhuru mitaleille Baltic Offshore Weekillä

Viime viikonloppuna purjehdittiin Baltic Offshore Week Tallinnassa Kalevi Jahtklubilla. Tapahtumassa jaettiin myös avomeripurjehduksen Suomen ja Viron mestaruusmitalit kolmessa eri luokassa: ORC A, ORC B ja ORC C. Olosuhteet olivat tuuliltaan kevyet, kokonaissaldoksi tuli yhteensä neljä starttia ml. pitkä avomerikilpailu.

ORC C -luokassa purjehti kahdeksan First 31.7 -luokan venettä, joista tiiviin kamppailun jälkeen kultaa otti Perttu Rönkön Penelope, hopeaa Markku Kotisalon Fun First ja pronssia Heikki Vesalaisen Uhuru.

Lämpimät onnittelut kärkitriolle!

Lisätietoja


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.