Ranking-kausi käyntiin – Fun First juhli WB Round the Bouysissä

Firstien ranking-kausi pääsi vauhtiin upeassa säässä WB Round the Bouys -ratakisan merkeissä. ORC:n luokka B:ssä purjehtineet pikkufirstit olivat ilahduttavalla osallistumisaktiivuudella mukana, peräti 12 venekunnan voimin.

Ensimmäinen startti purjehdittiin täydellisissä olosuhteissa 4-6 m/s tuulessa. Radan kiersi One Design -fleetistä nopeimmin Perttu Rönkön Penelope ennen Heikki Vesalaisen Uhurua ja Markku Kotisalon Fun Firstiä.

Toiseen starttiin tuuli oli ehtinyt jo nousta sen verran, että useimmat veneet vaihtoivat genoa 3:t keulalle. Fleet pysyi kuitenkin hyvin kasassa. Alamäessä nähtiin hyviä surffeja ja tiivistä kisailua sijoituksista. Toisen startin otti nimiinsä Fun First ja toiseksi ehti Penelope ennen Eero Lehmijoen Mélisandea.

Kolmas startti oli starttiviivalla tiivein fleetin pakkautuessa starttiveneen tuntumaan. Tunnelma oli merkeillä tiivis, tilanteet pysyivät kuitenkin puhtaina. Lähdön nopein oli Fun First ennen Lutra Lutraa ja Penelopea.

Päivän One Design -fleetin ykkönen oli todella vahvalla sarjalla Fun First, toinen Penelope ja kolmas Lutra Lutra. Fun First otti myös toisen sijan ORC:n luokka B:ssä.

Lämmin kiitos kaikille kilpailijoille, tukijoille sekä ennen kaikkea mainioille kilpailujärjestäjille!

Lisätietoja


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.