Penelope ranking-sarjan voittoon

Viime viikonloppuna ranking-sarja huipentui Gulf of Finland Racen muodossa päätökseensä. Kahtena päivänä otettiin peräti 11 starttia ja kamppailu oli taas tiivistä parhaassa One Design -hengessä. 

Ennen viikonloppua ranking-tilanne oli äärimmäisen tiukka Petri Mustosen Lutra Lutran johtaessa Perttu Rönkön Penelopea vain yhdellä pisteellä Heikki Vesalaisen Uhurun ollessa pisteissä kolmantena. 

Trio ei jäänyt telineisiin tälläkään kertaa, sillä kukin vei nimiinsä viikonlopusta kolme lähtövoittoa. Markku Kotisalon Fun First ennätti nopeimpana maaliin kahdesti. Gulf of Finlandin voiton ja samalla ranking-sarjan voiton vei Penelope, toiseksi GoF:ssa sijoittui Uhuru (ranking 3.) ja kolmanneksi Lutra Lutra (ranking 2.).

Radalla nähtiin yhteensä seitsemän Firstiä ja koko kaudella 17 venekuntaa. Sää oli viimeisenä viikonloppuna suosiollinen tuulen puhaltaessa 4-8 m/s länsi-lounaasta. Särkkä tarjosi hienot puitteet myös after sailiin saunoineen ja illallisineen järjestäjän kuvatarjonnasta puhumattakaan. Tähän oli hieno päättää kausi.

Lämpimät onnittelut kärkitriolle ja kiitos järjestäjille! Suurkiitos myös kaikille kauteen osallistuneille sekä luokkaa kannustaneille!

Lisätietoja 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.