First 31.7 fleet Hangon Regatan startissa - kuva Esko Kilpi

Bryt Sails First 31.7 Finnish Championship

First 31.7 luokan toiset SM-kilpailut eli Bryt Sails First 31.7 Finnish Championship 2016 purjehditaan viikonloppuna HSK:lla, kilpailun järjestää FSRO

Kilpailutoimisto on auki tänään perjantaina 17 – 20:30 sekä lauantaina 8:30 – 9:30. Muistattehan esittää vakuutustodistuksen sekä ilmoittaa miehistön ISAF Sailor ID:t  toimistossa käydessänne. Huolehtikaa myös, että vähintään veneenne kippari on hoitanut First 31.7 -jäsenmaksun. Suositeltavaa on myös kerrata luokan säännöt sekä First 31.7 SM-kilpailusääntö.

Lauantain ennuste on melko tuulinen, sunnuntaille luvassa on kevyttä keskituulta. Lauantaina after sail -ohjelmassa taas perinteiseen tyyliin saunomista ja grillausta – tarjoiluista jo etukäteen kiitos sponsorillemme Bryt Sailsille. Sunnuntaina jaetaan SM-mitalit purjehdusten ja mahdollisten protestikäsittelyiden jälkeen.

HSK:lle saapuvat veneet voivat kiinnittäytyä vieraspaikoille Blue Peterin eteen (länsipuolelle). Vierasvenemaksua ei tarvitse erikseen maksaa.

Lisätietoja kilpailujärjestäjän sivuilta:

http://fsro.fi/?p=148

Tsemppiä kaikille viikonloppuun!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Bryt Sails First 31.7 Finnish Championship”

  1. […] Bryt Sails First 31.7 Championship 2016 purjehdittiin viikonloppuna HSK:lla 13 veneen voimin. Olosuhteet olivat erittäin vaihtelevat: lauantain Rauli-myrskyn kerätessä voimiaan pikku-firstit suuntasivat Melkille ja saivat purjehdituksi yhden lähdön ennen keskituulen noustessa yli tuulirajan 13 m/s. Sunnuntaina tuuli keveni ja tuloslistaan saatiin kirjattua kolme starttia 3-5 m/s länsilounaasta puhaltaneessa tuulessa. […]

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.