Keistä purjehduksen Suomen mestareiden mestarit 2015?

Roschier Champion of Champions -kisassa 26-27. syyskuuta eri veneluokkien mestarit kilpailevat siitä, mikä tiimi on Suomen paras. Silloin purjehditaan jo perinteeksi muodostunut Champion of Champions (CoC) -kisa. Kisan järjestää NJK (Nyländska Jaktklubben) asianajotoimisto Roschierin tuella.

Mukaan mahtuu 14 eri veneluokkaa edustavaa joukkuetta ja etusija annetaan niille luokille, joissa purjehditaan SM- tai luokkamestaruuskisa ilman ikärajoituksia. Kilpailussa käytetään NJK:n Sailing Centerin J-80-veneitä ja kussakin joukkueessa on neljä purjehtijaa.

Tänä vuonna tapahtumapaikkana on NJK:n tukikohta Valkosaaressa ja kisat käydään Kruunuvuoren selällä.

Varsinainen kisa purjehditaan lauantaina-sunnuntaina 26-27.9. Perjantaina 25.7 joukkueilla on mahdollisuus harjoitella ja illalla pidetään myös n.s. ProAm-kisa, johon osallistuvat NJK:n yhteistyökumppanit vieraineen CoC-kipparien ohjauksessa.

Perjantain ohjelma sisältää yhteisen illallisen, johon kaikki Champion of Champions- kisan osallistujat ovat tervetulleita.

Lisätiedot kilpailusta: Patrick Andersson, pata@njk.fi, 040-5404862

Nyländska Jaktklubben (NJK)

Vuonna 1861 perustettu Nyländska Jaktklubben (NJK), on Suomen suurin purjehdus- ja veneilyseura. Seuralla on n. 2650 jäsentä.

NJK panostaa voimakkaasti valmennukseen, kilpailutoimintaan sekä juniorityöhön. Seura onkin ollut edustettuna kaikissa olympiakisoissa vuodesta 1912 lähtien kahta lukuun ottamatta. Valtaosa jäsenistä on kuitenkin matkapurjehtijoita ja -veneilijöitä. Heitä seura palvelee m.m. laajalla koulutustoiminnalla sekä ylläpitämällä saaristosatamien verkostoa. NJK:n kotisatamat ovat Lauttasaaren kupeessa olevassa Koivusaaressa sekä Eteläsataman Valkosaaressa. Jälkimmäisessä on myös vierassatama ja ravintola.

NJK:n Sailing Centerissa, joka on avoin kaikille purjehtijoille pääsee harrastamaan kilpapurjehdusta monipuolisesti omistamatta omaa venettä. Maksamalla vaatimattoman vuosimaksun Sailing Centerin jäsenet pääsevät nauttimaan tasokkaasta valmennuksesta sekä purjehtimaan Centerin kaikilla eri purjevenetyypeillä.

Roschier

Vuonna 1936 perustettu Roschier on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista asianajotoimistoista. Roschier on mukana lähes kaikissa merkittävissä yritysjärjestelyissä pohjoismaisilla markkinoilla ja tunnetaan erityisesti laajasta kansainvälisestä kokemuksestaan vaativissa yrityskaupoissa. Roschierin päätoimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa, minkä lisäksi yrityksellä on paikallistoimisto Vaasassa. Roschier työllistää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä noin 215 lakimiestä. 

(Kuvakrediitit: Erik Lähteenmäki / Sailpix.fi)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.