Ranking-pistelasku ja seuraava vuosikokous kiinnitetty

Vuosikokouksessa hallitus valtuutettiin pohtimaan ja vahvistamaan lopullinen ranking-pistelaskujärjestelmä. Toiveena oli, että pisteissä syntyisi eroa alemmilla sijoilla, kun tähän asti on useita veneitä on kauden kuluessa ja päätteeksi sijoittunut samoille pisteille. Hallitus vahvisti eilen uuden pistelaskujärjestelmän, joka vastaa tähän toiveeseen.

Myös seuraavan vuosikokouksen ajankohta on vahvistettu: vuoden 2016 kokous pidetään lauantaina 6.2.2016 klo 18:00 tutussa paikassa eli Handelsgilletin Donator-kabinetissa, Kasarmikatu 23:ssa Helsingissä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.