Vuosikokous vahvisti ranking-sarjan

Yli 30 First 31.7 -purjehtijaa kokoontui eilen yhdistyksen vuosikokoukseen. Kokous ja illallinen vietettiin jälleen kerran hyvissä tunnelmissa, ajatuksia toiminnan kehittämiseksi saatiin runsaasti. Seuraavassa yhteenvetona kokouksen päätökset:

  • Jäsenmaksuksi päätettiin 40 euroa ja kannatusjäsenmaksuksi 20 euroa. Maksut pyydetään suorittamaan suoraan yhdistyksen tilille.
  • Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Perttu Rönkkö ja jäseniksi Markku Kotisalo, Heikki Vesalainen ja Perttu Monthan.
  • Varainhankinnasta ja sponsoroinnista vastaavaksi valittiin Kari Ståhlberg ja SM-kilpailujen juhlatoimikuntaan Mikko Turunen, Eero Lehmijoki ja Markku Mantere.
  • Kokous vahvisti ranking-sarjaksi hallituksen ehdotuksen. Ranking-pistelaskussa luovutaan SM-kisojen (aiemmin luokkamestaruudet) suuremmasta painoarvosta. Hallitus valtuutettiin päättämään lopullinen pistelaskujärjestelmä, kuitenkin nojaten aiempien vuosien  malliin. Käytiin läpi SM-kilpailusäännöt.
  • Iltaranking muodostuu Twilight Racing -sarjasta. Alustavat päivämäärät ovat 3.6., 10.6. ja 17.6. sekä 12.8., 19.8. ja 26.8. Matt Hodgson esitti, että hyvän sarjan onnistumisen edellytyksenä on, että luokkaliitosta ja venekunnista osallistuttaisiin Race Committee -työhön. Koulutuksesta lisätietoja myöhemmin.
  • Muut tapahtumat: Matt kertoi, että Master Class järjestetään myös tänä vuonna, alkaen 9.5. ja jatkuen tiistaisin. Paikkana HSK ja Melkki.
  • Keskusteltiin yhdistyksen mahdollisuudesta järjestää yritystapahtumia ja ajatusta pidettiin hyvänä.

Kiitos kaikille osallisuneille ja hyvää kauden odotusta!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.