Doyle Sailsin syystarjous First 31.7 -luokalle

Doyle Sails on Matt Hodgsonin johdolla tehnyt syystarjouksen kilpapurjeista First 31.7 -luokalle. Tarjous sisältää kolme eri materiaalivaihtoehtoa Genoa 1, Genoa 3 / Jib 3 ja isopurjeeksi sekä kaksi spinaakkeria (S2 ja S3). Mukana on myös ns. early bird -edut veneille, jotka tilaavat lokakuun 25. päivään mennessä. 

Mikäli kiinnostuit ja firstisi kaipaa uusia kilpapurjeita, pyydä luokkatarjous ottamalla yhteyttä Matt Hodgsoniin (matt@doylesails.fi, 040 076 7005, skype matt.hodgo). Lisätietoja materiaaleista ja teknologiasta osoitteissa www.doylesails.fi ja www.doylestratis.com.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.