Viimeinen 31.7-ranking purjehdittu

Henri Lloyd Racessa luokkavoittoon purjehti Melisande, toisen ja kolmannen tilan ottivat Fun First ja Watatait. Rata Lauttasaari – Husunkivi – Harmaja – Rysäkari – Kytö – Lauttasaari tarjosi kesäiset olosuhteet tuulen vaihdellessa 1 m/s – 7 m/s.

Startti oli erittäin kevyttä tuulta, mutta Harmajan jälkeen noussut läntinen toi optimaaliset olosuhteet Firsteille, tästä osoituksena neljä 31.7:aa viiden parhaan joukossa LYS1-luokassa. Kilpailun aikana johtopaikka vaihtui useasti, useampi merimaili taitettiin veneenmitan päässä toisistamme ja jännitystä riitti aina maaliviivalle asti – erot lopputuloksissakin olivat marginaaliset. Tässä kissa-hiiri –leikissä Melisande veti pisimmän korren rohkealla ajolinjalla köli matalikkojen reunoja viistäen.

Ranking-kilpailut ovat nyt paketissa, mutta kausi jatkuu mm. HSK:n torstai-kilpailujen merkeissä. Syksy on myös otollista aikaa uusien jäsenien rekrytoimiseen miehistöihin jotta ollaan taas valmiina ensi kevään koitoksiin.

Tulokset: http://bit.ly/1dXq0o7


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.