20. Helsinki-Tallinna Raceen starttasi 12 First 31.7 venekuntaa. (4. First 31.7 ranking osakilpailu)

Lähtö tapahtui 19:46:00 2-3 m/s etelätuulessa Rysäkarin länsipuolelta, josta hiljaa kiiruhdettiin Rysäkarin lounaispuolella olevalle eteläviitalle, jossa spinaakkerit nousivat yksi toisensa jälkeen. Lyhyt ja kevyt slööri Trotkobbenin eteläpuolella olevalle eteläjääpoijulle, josta ”pitkä” kryssi Kasuunille. Puolivälissä matkaa tuulien haltija teki tepposet ja käänsi tuuleen hetkellisesti itään. Ensimmäisten First 31.7 venekuntien saavuttaessa Kasuunin alkoi pimeys jo laskeutumaan. Kaikkien odottama länsituuli virisi noin puolessa välissä Suomenlahtea antaen veneille vauhtia kohti Tallinnan matalaa, jonka vilkkuvalo auttoi First 31.7 venekuntia pitämään oikean suunnan. Ensimmäiset First 31.7 venekunnat onnistuivat livahtaa aamupläkän alta maaliin, jossa olivat hieman kuuden jälkeen aamulla. Kärkikolmikkoon nousivat Lutra Lutra, Penelope, Irene.

Jälleen First 31.7 venekunnat rikkoivat oman ennätyksen, ennätykselliset 12 venekuntaa osallistui kauden 2012 4. ranking osakilpailuun. Hienoa!

LYS2 Tulokset:
https://bitly.com/R9tTG9

First 31.7 listaus:
https://bitly.com/PE2rnx

Trackit:
https://bitly.com/PieTXl

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: