Vuosikokouksen satoa

First 31.7 -kausi 2012 avattiin vuosikokouksella ja illanvietolla 11.2.2012. Vuosikokouksessa vahvistettiin ensi kauden ranking-sarjaan 5 osakilpailua. Lisäksi keskusteltiin mahdollisesti kuudennesta ranking kisasta syksyllä luokkamestaruuskisan jälkeen. Hallitus tekee päätöksen asiassa maaliskuussa, jolloin kilpailukalenteri julkaistaa tällä sivustolla. Kokouksessa todettiin, että ranking-sarja on parasta rakentaa jo toimivaksi todetun rungon päälle. Kaudelle 2012 jo sovitut ranking kilpailut:

3.6. WB Sails Round The Bouys (ORC-mittakirja vaaditaan)
8.6. Volvo Suursaarirace
6-8.7. Hangon Regatta
17.8. Helsinki Tallinna Race
1-2.9. Luokkamestaruuskisa, HSK

Ranking-sarja avataan WB Sails round the bouys racella, jossa purjehdimme omana luokkana ORC3-luokan yhteydessä. ORC kisoihin osallistumiseen vaaditaan ORC-mittakirja. 31.7:lle saa luokkasäännön mukaisiin mittoihin perustuvan OneDesing ORC kirjan, jolloin mittauksia ei tarvitse tehdä. Voit tutustua First 31.7:lle myönnettyyn OneDesign ORC -mittakirjaan Avomeripurjehtijoiden sivuilla: http://www.avomeripurjehtijat.fi/mittakirjat2010/L10605C.pdf

Vuosikokouksessa yhdistyksen hallitukseen valittiin Perttu Rönkkö (pj), Petri Mustonen, Heikki Vesalainen ja Mikko Rönkä sekä muihin tehtäviin Eero Lehmijoki, Perttu Monthan ja Juha Äystö. Vuosikokouksessa päätettiin kauden 2012 jäsenmaksuksi 10 euroa ja kannatusjäsenten osalta 100 euroa. Liittymismaksua ei peritä.

Hallitus valmistelee tulevan kauden kalenteria kevään aikana myös muiden tapahtumien osalta. Luvassa on tuttuun tapaan myös illanviettoja ja iltaranking sekä muuta ohjelmaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.