Sportiga Marie Gullkrona racen voittoon

Jo toisen kerran järjestetty läntisen alueen First ranking tarjosi tiukkaa match race kilpailua Sportiga Marien ja Melisanden välillä 15 mailin saaristoradalla. Kilpailu käytiin vaihtelevissa olosuhteissa. Alkukisan kaunis sää ja leppoisa tuuli vaihtui lopussa ukkosrintaman nostattamaan reippaaseen tuuleen. Sportiga Marie korjasi kisasta lopulta täydet 10 ranking-pistettä. Iltaa jatkettiin Gullkrona Kryssarklubin kuumassa saunassa seuran tarjoaman ruoan ja oluen voimin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.