Match Race -taktiikkaluento Hoskilla 28.3.

HSK (tuttavallisesti) Hoski järjestää Match Race -tapahtuman lauantaina 28.5. Päivän aikana purjehditaan sekä SM40 että Elliot6 -veneillä, joihin on koottu seuran veneluokista ja jäsenistä kattava edustus. Myös Firsteistä on edustus mukana.

Kilpailuun valmisteleva mutta kaikille avoin Match Race -taktiikkaluento pidetään Hoskilla ma 28.3. klo 18. uuden klubitalon Iso Pässi -salissa. Luennon pitää Maria Klemetz Audi Match Race Teamista. Tilaisuus on avoin ja keskusteleva, tarkoituksena on opastaa Match Racingin maailmaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja www.hoski.fi -sivuilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.