Tervetuloa Suomen Beneteau First 31.7 -purjehtijoiden sivuille

Tarkoituksemme on edistää purjehdusta First 31.7 -veneillä niin kilpakentillä kuin retkipurjehduksilla. Kilpailuissakin pääpaino kohdistuu yhdessä oloon ja yhteishengen luomiseen kasvavassa luokassamme. Purjehduksen lisäksi pyrimme järjestämään myös muuta  sosiaalista toimintaa.

First 31.7 luokkatoiminta käynnistyi Suomessa kesällä 2006 Hangon regatassa, jolloin luokan kiertopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran. Suomen First 31.7 Purjehtijat ry perustettiin venemessujen yhteydessä Helsingissä 9.2.2008 kymmenen First 31.7 venekunnan ollessa edustettuna. Kauden 2009 Ranking-sarjaan osallistui jo yhteensä 13 venekuntaa.

Toiminnassamme on tällä hetkellä mukana 24 First 31.7 venekuntaa. Mikäli omistat ja/tai purjehdit First 31.7:lla, mutta kuulit meistä vasta nyt, täytä lomake ja liity Suomen First 31.7 purjehtijat ry:n jäseneksi tai lähetä viesti osoitteeseen: perttu.ronkko(miumau)first317.fi

Sähköpostilistallemme pääsevät toki myös kaikki luokan toiminnasta kiinnostuneet tai vasta veneen hankkimista harkitsevat. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.