Rapuescader ilmottautuminen käynnissä

Jo perinteeksi muodostunut First 31.7 rapuescader järjestetään tänä vuonna lauantaina 28.8.2010. Tapahtumaan kuuluu leikkimielinen saaristokisa, jonka jälkeen siirrytään syömään ja juomaan.

Tänä vuonna ravintolaksi on valittu Helsingin Merisataman edustalla sijaitseva ravintola Saari, joka sijaitsee SPS:n kotisatamassa Sirpalesaarella. Escaderin lähtö on HSK:n rannasta ja mukaan pääsee gastina myös ilman omaa venettä. Ravintolaan pääsee myös suoraan mantereen puolelta lähtevällä yhteysaluksella (matka n. 200m).

Alustava aikataulu on seuraava:

  • 13.00 Kipparikokous HSK:n rannassa, jonka jälkeen jakaannutaan veneisiin ja lähdetään n. neljän tunnin saaristopurjehdukselle Helsingin edustalle.
  • n. 18.00 Saapuminen Sirpalesaareen.
  • 19.00–24.00 Rapuilta ravintola Saaressa. Katso rapumenu täältä. Ravut myydään ravintolassa kappaleittain päivän hintaan. Hintaesimerkki: jokirapu 8e/kpl. Ravintola huomioi myös erikoisruokavaliot.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostilla osoitteeseen perttu.ronkko@first317.fi mielellään 18.8. klo 12.00 mennessä. Ilmoitathan seuraavat tiedot: seurueenne osallistujamäärä, valitsemanne rapujen määrä ja pääruokavaihtoehto, huomioitavat erikoisruokavaliot/toiveet, sekä tuletteko veneellä, haluatteko gastiksi, vai tuletteko suoraan ravintolaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.