Vuosikokouksen yhteenveto

Suomen First 31.7 purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin 7.4.2022 etänä (Google Meet). Seuraavassa tiivis yhteenveto kokouksen päätöksistä.

  • Vahvistettiin tilinpäätös vuodelle 2021 ja myönnettiin vastuuvapaus tili- ja vastuuvelvollisille.
  • Vahvistettiin vuoden 2022 talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus; varsinaiset jäsenet 50 euroa ja kannatusjäsenet 25 euroa vuodessa. Ohje jäsenmaksujen suorittamiseen täällä.
  • Valittiin Perttu Rönkkö, Jani Stenius, Petteri Tarkio ja Markku Penttinen hallituksen jäseniksi. Lisäksi valittiin Perttu Monthan tiedotusvastaavaksi, Harri Huhtamäki tilintarkastajaksi ja Petri Mustonen varatilintarkastajaksi.

Keskusteltiin vuoden 2022 toimintasuunnitelmasta käsittäen SM, ranking, iltaranking sekä muut kilpailut. Alustava kilpailukalenteri alla. Hallitus vahvistaa kilpailukalenterin mahdollisimman pian, jolloin se julkaistaan näillä yhdistyksen www-sivuilla.

Alustava ranking-sarja 2022

28.-29.5. WB Sails Round the Buoys Race (HSK)
10.12.6. Espoo-Suursaari Race (EMK)
8-10.7. Hangon Regatta (HSF)
12.-14.8. Helsinki Tallinna Race (KoPu)
(20.8. Rysäkari Race -ratakisa)
3-4.9. First 31.7 SM (HSK; vastavuoroisuusperiaatteella (alustavasti F18+Moth 17.-18.9.)
17.-18.9. DH SM (NJK)

Keskustelu kilpailuista ja toiminnasta

  • Todettiin, että kolme venekuntaa on lähdössä ORC DH MM-kilpailuihin heinäkuun alussa. Keskusteltiin, että pyritään mahdollistamaan ranking-osallistuminen sekä Espoo-Suursaari Raceen ja Helsinki-Tallinna Raceen huolimatta siitä ajaako vene täydellä miehistöllä vai kaksin.
  • Päätettiin järjestää yhteiset illalliset Hangossa, Tallinnassa sekä illanvietto SM-kilpailujen yhteyteen
  • Todettiin myös, että jokaisen SM-kisoihin osallistuvan First 31.7 -venekunnan tulee varmistaa yhden henkilön osallistuminen järjestämään FI18 + Moth SM-kilpailuja joko lauantaille (17.9.) tai sunnuntaille (18.9.) .
  • Valikoidaan DH-kalenteriin sopivia kisoja tulevalle kaudella.
  • Mikäli HSK:n kölivenetoimikunta järjestää keskiviikkoiltaisin Twilight Racing tai jotain muuta iltapurjehdusta, suositellaan sitä harjoitus-/viikkokisaksi. Avomeripurjehtijat tukee Twilight Racingin järjestelyitä ja on esittänyt, että mukaan saataisiin myös DH-startit.
    DH klinikka järjestetään lauantaina 21.5.2022, lisätietoja julkaistaan Avomeripurjehtijoiden sivuilla.

Muut asiat

First 31.7 -yksityyppikilpailuihin hyväksytään pääsääntöisesti vain matalammalla LR-rikillä varustetut veneet. Korkeamman HR-rikin osalta hallitus tekee päätöksen kullekin kaudelle kevään järjestäytymiskokouksessaan tarkasteltuaan ensin edellisen kauden osallistujamääriä. Mikäli osallistujamäärät edellisen kauden ranking-kilpailuihin ovat olleet keskimäärin alle 15 venettä, annetaan HR-rikille oikeus kaikkiin alkavan kauden yksityyppikilpailuihin. Päätöksestä tiedotetaan jäsenille. HR-rikillä kilpailussa käytettävien purjeiden pinta-alojen tulee vastata LR-rikin purjeiden maksimipinta-aloja mahdollisimman hyvin. Mikäli isopurje ylittää maksimipinta-alan voidaan tätä kompensoida käyttämällä pienempää keulapurjetta.


Posted

in

,

by

Tags: