Kausi käyntiin – tuttu trio kärjessä

First 31.7 -luokan ranking-sarja avattiin viikonloppuna Melkillä yhdessä Louhipurjehtijoiden kanssa. Sää mahdollisti onnistuneen tapahtuman tuulen puhaltaessa 4-5 m/s kaakosta. Ohjelmassa oli kaksi purjehdusta sekä lauantaina että sunnuntaina. 

Viivalla oli yhteensä kahdeksan Firstiä valmiina mittelemään kauden ensimmäisestä ranking-voitosta.  Ensimmäisen lähdön vei nimiinsä Eero Lehmijoen Mélisande perässään Perttu Rönkön Penelope ja Heikki Vesalaisen Uhuru. Toisen  lähdön otti vakuuttavalla ylivoimalla Uhuru ennen Penelopea Mélisandea. Lauantai-iltapäivää vietettiin HSK:lla seurasta ja luokkaliiton juhlatoimikunnan hoitamista tarjoiluista nauttien.

Sunnuntain ensimmäisen lähdön otti Petri Mustosen Lutra Lutra ennen Perttu Monthanin Thetistä ja Penelopea. Päivän ja samalla kilpailun viimeisen lähdön vei Penelope ennen Uhurua ja Thetistä.

Voittoon purjehti tasaisella sarjalla Penelope ennen Uhurua ja Lutra Lutraa. Lämpimät onnittelut kärkitriolle ja suurkiitos Louhipurjehtijoille sekä kilpailujärjestäjille.

Tulokset (sijoitukset ja nettopisteet)

  1. Penelope (8 pts)
  2. Uhuru (10 pts)
  3. Lutra Lutra (13 pts)
  4. Mélisande (18 pts)
  5. Thetis (18 pts)
  6. Fun First (22 pts)
  7. Mon Amie (26 pts)
  8. Milou (29 pts)

Kauden ranking-tilanne päivitetty omalle sivulleen.

We did it! Two days of hard racing ⛵️and we were first!#teampenelope #springcup #finland #ripcurlfinland

A post shared by Jussi (@jussisup) on May 28, 2017 at 7:29am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js


Posted

in

by

Tags: